Tesisatçı 1083 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Gider tıkanıklığı açma işi evde bir bardak karbonatla tıkanıklık açma, sirke tuz ile lavabo açma  tıkalı gider borusu açma denenebilir. Tıkanıklık açıcı ile boru açma yöntemi, tıkalı mutfak gideri açma da banyo gider tıkanıklığı açma da işe yarayabilir. Yağın tıkadığı boru açma için de  tıkalı gider açma kimyasalı kullanıldığın da yumuşak yağ kalıntılarını çözebilir.

Tıkanıklık sorununun sizin başınıza gelmeyeceğini asla düşünmeyin. Her zaman bu tür sorunlara hazırlıklı olmalısınız. En azından böyle bir sorunla karşılaştığınızda bunun nasıl çözüleceğini bilmeniz gerekir. Tıkanıklığa kendi eylemleriniz sebep olmasa bile komşularınızdan kaynaklanan bir hatayla giderlerde tıkanma meydana gelebilir. Gider tıkanıklık açma hizmeti günümüzde modern cihazlarla yapıldığından sadece tesisatçınızla iletişime geçmeniz yeterli. Artık ustalarla uğraşmak zorunda değilsiniz. Çok kısa bir sürede giderlerinizdeki tıkanıklık tespit edilerek giderilmektedir.

Gider tıkanıklığı açma

Tuvalet gideri tıkanıklığı, banyoda küvet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, rögar tıkanıklığı gibi sorunları yaşayanlar, mutlaka kırmadan gider tıkanıklık açma hizmeti almalıdır. Eğer evlerinde fayansların kırılmasını istemiyorlarsa, elinde cihazları olan, cihazla tıkanıklık açan tesisat firmalarını tercih etmeleri gerekir. Pimaş boru tıkanıklığında, boruların içinin kameralı cihazla görüntülenmesi gerekir. Böylece kırmadan boru içi görüntüleme yapılıp gider tıkanıklığı açma işi yapılır.

Gider Tıkanıklığı Açma | Uzmanlar Tesisat

Gider Tıkanıklığı Açma | Uzmanlar Tesisat

Hem tıkanıklık yeri belirlenir, hem de tıkanıklığa neden olan yabancı madde tespit edilir. Bu işlemler deneyimli ustalar tarafından kısa sürede tamamlanır. Tıkanıklık sebebine uygun olan bir aparat robotun ucuna takılır ve pimaş boru içine sokulur. İçerideki yabancı maddeyi kendine saran robot dönerek bunu borunun dışına kadar çıkarır. Bu sayede kırmadan gider tıkanıklık açma işlemi tamamlanır.

Robotla gider tıkanıklık açma hizmetiyle teknolojinin faydalarından yararlanabilirsiniz. Önemli olan doğru tesisat firmasıyla iletişime geçmenizdir. Gider tıkanıklıkları denilince suyun yol aldığı aktığı kanallar akla gelmektedir. Evde ,işyerinde ,kamusal binalarda pis su dediğimiz tuvaletten banyodan akan suyun kanal dışında problemli bölgelerden akması demek; mevcut kanalların tıkalı olması sebebi ile sağlıklı bir akışın sağlanamaması sebebi ile akıntılar oluşması demektir. Unutulmamalıdır ki, gider tıkanıklığı açma  için teknolojik bilgisayarlı robotlu makineler gereklidir.

Neden Gider Borusu Tıkanır?

Tıkanıklık oluşumu, kullandığımız lavaboya, klozete, ıslak mendil, erimesi güç yabancı cisimler, tuvalet kağıtları, saç atılması neden olur. Bütün bunların yanında bazı atıklar, boya tarzı atıkların lavaboya dökülmemesi gereken kimyasal diyebileceğimiz şeylerde döküldüğünde tıkanıklık olur. Atılan yabancı cisimlerin birbirlerine tutunmasını sonucu, tampon bir bölge oluşturmak sureti ile tıkanmalara yol açmaktadır. Gider tıkanıklıklarının oluşturduğu istenmeyen bu durumun sebep olduğu pis kokular, görüntü kirliliği vb. sorunlara yol açabilmektedir.

Giderlerdeki tıkanıklıkların evimizde, işyerimizde, kamu binalarında oluşmasında en büyük rolü kullanılan tuvalet kağıtları alır. Diğer taraftan da  plastik hammaddeye sahip yabancı cisimler, insanların umursamadan ellerindeki gereksiz maddeleri cisimleri tuvalete atmaları vb. durumlar üstlenmektedir.

Özellikle özel yaşam alanımız olan evlerimizde evin hanımları temizlik yaparken gider hatlarına yanlışlıkla kaçırdıkları bezler vb. yabancı cisimlerde tıkanıklıklarda sıkça rastlanılan sebepler arasındadır. Eski binalarda tesisat hatlarının iyice daralması hat yüzeylerinin pürüzlenmesi vb nedenlerden kaynaklı tıkanıklıklar daha kolay oluşabilmekte ve sıkıntılarda o paralelde daha fazla yaşanmaktadır.

Özellikle bir çok insanın ortak kullandığı; okulda, işyerinde, hastanede, kafede, kamu binalarında, askeri binalarda ,restoranlarda, otellerde tıkanıklık kaçınılmazdır. Bu sorunun yani giderlerin, kanalların tıkanması demek,birçok memnuniyetsiz insan demektir. Paralelinde birçok işin durması demek, birçok problem demektir. Tahammül sınırlarını zorlayabilecek kokuların yayılması bir çok sağlıksız durumu beraberinde getirecektir. Bir düşünelim bir işveren olarak yurt dışından misafirlerinizin geleceği sabah bir baktınız ki ofisinizde ve çevresinde bir koku var. Siz işveren olarak bu sorunun çözümünü size o anda sunacak kim olursa; o servis ve ekip sizler için vazgeçilmez olacaktır. Sorunun tespitini ve çözümünü en hızlı şekilde yapabilen teknoloji ile donatılmış profesyonel ekip  bir tık ötede yıllardan beri bu hizmeti sizlere sunmaktadır.

Çözüm belki sizlere sunulabilecek çözüm örnekte de bahsettiğim üzere çözümün o anda olması, bazı durumlarda hayati önem teşkil etmektedir. Bireysel olarak evimizde misafirlerimizi ağırlayacağımız bir güne denk düşmesi sizler için talihsiz bir an olabilir. Bu negatif durumu bizleri arayarak pozitife çevirebilirsiniz. Çevrenize ve sizlere en kaliteli hizmeti sunmak bizler için yıllardır görev olmuştur. Teknolojik imkanlar sayesinde gider tıkanıklığı açma işi pratik bir şekilde yapılmış olur.

Kırmadan Robotla Tıkanıklık Açma

Kanal açma, kırmadan boru tesisatlarında tıkanıklık açılabilir mi ,kırmadan borulardaki tıkanıklık açma işi kırmadan yapılır mı?  Mutfak hattı tıkandı, mutfak gider tıkandı, banyo hattı tıkandı, banyo gider tıkandı ise tıkanıklık açma  robotu ve  cihazlar ile tıkanıklığı açıyoruz. Bunun yanında, tıkalı mutfak gideri tespiti bilgisayarlı cihazlar ile tıkalı gider tespit edilip açılır. Tıkalı pimaş açma, mutfak giderinin temizliği, tıkalı mutfak pimaş açma, kırmadan cihazla mutfak gideri tespiti, kırmadan mutfak gideri açma, pis su tıkanıklık açma hizmeti de firmamızca sunulmaktadır.

Mutfak pimaş borusu tıkalı nasıl açılır, mutfak giderim tıkalı ne yapabilirim vb. bir çok kelime ile karşılaştığınızda sorununuzu çözecek doğru kararı vermeniz gerekir. Robotlu tıkanıklık açma, atık su gider pimaş açma çözüm için en önemli başlangıç olacaktır. Gider tıkanıklığı açma işleminde teknoloji ve usta beraber kesin çözüm olur.

Tıkanmış Gider Pimaş Borusu Açılması için Ne Yapmalıyım?

Her çeşit tıkanıklık açma konusunda tecrübe sahibi olan uzman ekiplerimiz teknolojik imkanları sefer ederek, sizleri zor durumlara sokan sorunları ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmaktadır. İşyerlerinde, konutlarda oluşan tıkanıklıkların açılabilmesi için sokak sokak tesisatçı aramanıza gerek kalmadığını ifade etmekte yarar görmekteyim. Zira globalleşen dünyada en küçük ve en büyük ihtiyaçlarımızı, sorunlarımızı netten giderebilmekte veya çözüme bu yolla ulaşabilmekteyiz. Dünyamız, artık küçük bir köy misali iletişim ağlarının çok olduğu, ulaşılamayacak yer ,konu, kişi, yoktur diyebiliriz. İmkanların bu denli geniş olduğu bir dünyada bizler ,mutfak gideri tıkandı, banyo gideri tıkandı, lavabo gideri tıkandı, tuvalet tıkandı, pimaş tıkandı gibi problemlerimizi çözülmesi çok zor bir vakaymış gibi dert ediniriz.

Oysaki çözüm sunan o kadar çok firma var ki size düşen netten en doğru firmayı seçerek hizmet talep etmeniz. Bütün o sıkıntıları geride bırakın ,problemi çözecek uzman ekipler sorunu çözerken sizler diğer işleriniz ile iştigal edin. Sizleri meşgul eden o kadar çok şey var ki, siz onlarla meşgul olurken bizler uzmanlar tesisat sorununuzu çözmüş olacağız. Sizden ricamız sorununuzu çözecek firmayı doğru seçin ki; yeni sorunlarla karşılaşmayasınız. Atık su, pis su giderlerindeki bu ve benzeri sorunları çözüme kavuşturmak için beklemenize gerek yok artık. Eviniz, işyeriniz veya kamusal binalardaki sorunlu bölgeler yüksek teknoloji ile donatılmış cihazlarımızla, tıkanıklığa neden olan bölge belirlenerek makinelerimiz ile temizleme işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Tıkalı bölge tespiti yapıldıktan sonra kanal açma makinemiz ile gerekli işlemler yapılarak kısa sürede tıkalı giderler açılır. Tıkalı bölgenin açılmasından hemen sonra ilgi bölgeyi kullanmaya başlayabilirsiniz. Tıkanıklıkların açılması sırasında sizlerin en hassas olduğu fayans kırma ,duvar kırma vb. kırma işlemi yapılmaksızın özel Avrupadan İthal teknolojik robotlarımız ile tespiti yapılan bölge kırmadan dökmeden açılır. Tıkalı bölgelerin açılması sonrası tıkanıklığın nedenleri sizlere anlatılarak yeni maliyetlerin ve tıkanıklıkların önüne geçilmiş olur. Tıkalı giderlerde cihazların önemi yadsınamayacak kadar çoktur ancak; tesisatı iyi bilen bir ekibin ,ustanın olması da bir o kadar önem teşkil etmektedir. Tesisatı bilmeyen cihazı ne kadar iyi kullanırsa kullansın sizlerin problemlerine cihaz bağlı çözümler üretecektir. Gider tıkanıklığı açma hizmeti bu sayede kalıcı çözüm getirir.

Tıkanıklık Robotu Olmadan Tıkanmış Gideri Usta Açabilir mi?

Aslına bakılacak olursa cihaz ile usta bir bütündür, cihaz olmadan usta eksik, usta olmadan cihaz eksik kalacaktır. Kalıcı çözüm; tam donanımlı, tecrübeli usta ve teknolojik cihazlarla sağlanabilir. Usta tek başına ben tıkalı bölgeyi tecrübelerime dayanarak tespit ederim demesi ne kadar gerçek dışı olursa, cihaz olsun ustaya gerek yok demek te o kadar gerçek dışı olacaktır.

İstanbul’un bütün semtlerinde hizmet verdiğimiz konulardan “tıkalı gider açma” konusu sadece bir tanesi olmakla beraber, Adan Zye tesisat işlerinde kısaca ;petek temizliği, kombi bakımı ,kırmadan noktasal su kaçağı tespiti, kanal açma, pimaş açma, yerden ısıtma temizliği, yerden ısıtma montajı, merkezi sistem temizliği ve bakımı, doğal gaz tesisatı, doğal gaz proje çizimi, yangın spring, yangın dolabı, havalandırma ,klima montajı, havuz ısıtma sistemi temizlik ve bakımı alanlarında yıllardan beri hizmet vermekteyiz. Mutfak gideri, tıkalı gider, tuvalet tıkanıklığı ve gider tıkanıklığını kırmadan cihazla açma  hizmetini sunuyoruz.

Tıkalı gider açma konusunu tasnifleyerek, alt başlıklara ayırarak, geniş kapsamlı inceleyerek, bizlerinde üzerinde durduğu ve yıllardan beri profesyonel hizmet verdiğimiz bir konudur. Öncelikle tıkalı gider nedir diye merak edip arama motoruna googl’e yandex’e yazdığınız takdirde aşağıda sizlerle paylaşmış olduğum, geniş yelpazeli bu konunun altında aşağıdaki kelimeler ile karşılaşacaksınız. Bahsettiğimiz bu konuya ilişik bütün bu kelimeleri sizlerle paylaşmak istedik. Teknolojik altyapıya, donanıma sahip olmayan bir ekip sizlerin sadece zamanını çalacaktır. Oysaki sizler neden ikinci bir servis çağırmak zorunda kalasınız ki; bu durum hem maliyetin, hem de problemin artması demektir. Tıkalı gider problemlerinde özel cihazımız ile tıkalı bölgeye ulaşarak, kırmadan dökmeden tıkalı bölgeyi açıyoruz

Benzer Gönderiler: