pimaş tıkandı 935 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Pimaş tıkanıklığı açma işi tıkalı pimaş açma işi tıkanıklık açma sıvısı ile evde açıldığında geçici bir çözüme ulaşmış olursunuz. Tıkanmış pimaş açma kimyasalı, mutfak gider tıkanıklık açma da yağların temizlenmesi için kullanıldığında faydalı olacaktır.  Pimaş tuvalet gideri açma, pimaş tıkanıklığı açma servisi, tıkanıklığı robotla kırma dökme olmadan açmaktadır.

Tesisatın herhangi bir yerinde tıkanıklık meydana geldiğinde, pimaşların giderlerin kullanılması mümkün olmaz.Pimaş tıkanıklığı tesisatta oldukça önemli sorunların yaşanmasına neden olur. Etrafa pis sular sızar, kötü kokular oluşur. Bu nedenle hemen pimaş tıkanıklık açma işlemi yapılmalıdır. Kurumsal tesisatçılar cihazla pimaş tıkanıklık açma hizmeti verdiğinden, evinizde fayanslar kırılmadan ustalar işlemleri yapar. Ustalar ilk olarak kameralı özel bir cihaz kullanarak, tıkalı pimaş gideri görüntüler ve tıkanıklığın nerede olduğunu tam olarak tespit ederler.

Pimaş tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Pimaş tıkanıklığı açma | Uzmanlar Tesisat

Üstelik giderin içindeki yabancı maddeyi belirlerler. Herhangi bir yeri kırmadan, tıkanıklık tespitini yapan ustalar, robotla pimaş tıkanıklık açma işlemine geçerler. Kanal açma makinesi olan robot kırma yapmadan gider tıkanıklığını kolayca açar. Bu yüzden tesisatınızı yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Pimaş tıkanıklığı açma

Tesisattaki pimaş tıkanıklığın nedeni ne  diye düşünebilirsiniz. Pimaş tıkanıklık sorunları hem kullanımdan, hem de hatalı yapımdan olabilir. Tesisatta nerede hata yapılabilir diye merak edebilirsiniz. Pimaş giderlerinin montajı yapılırken belli bir eğimle yapılmalıdır. Buna uyulmazsa, belli bir süre sonra birikimler nedeniyle pimaş tıkanıklığı oluşacaktır. Fakat bu sorunlardan artık çekinmeyin. Bunları hem tespit etmek, hem de gidermek çok kolay bir hale geldi. Kameralı cihazla tıkanıklık tespiti yapılıyor, robotla tıkanıklık açma işlemi yapılıyor. Bu konuda deneyimli, özel eğitim almış ustalar kısa sürede sizi tıkanıklık sorunundan kurtarıyor. Kırmadan tıkanıklık açma hizmeti veriyorlar.

Sorun yaşadığınız pimaş tıkanıklıklarına sebebiyet veren vak’alar sıralanacak olsa;ilk başta pimaşlara atılan yabancı  cisimler gelir. Pimaş tıkanıklığı açma hepimizin evinde tadilat boya işlemleri yapılmış olup, bu işlemler aşamasında arta kalan boya ve atıklar  tuvalete döküldüğünden pimaş yüzeylerinde tabaka şeklinde bir oluşum meydana gelir.

Pimaş tıkanıklığı açma zamanla deforme olan bu yüzeye, atılan tuvalet kağıtları, ıslak mendiller vb. cisimlerde eklenince kanallarda daralma ve tıkanıklıklara yol açmaktadır.

Pimaş tıkanıklıklarının giderilmesi kameralar ve kanal açma makinemiz ile teknolojin bizlere sunduğu imkanları kullanarak kırmadan dökmeden lokal bir çalışma yapılarak en isabetli çözüm tarafınıza sunulmaktadır. Pimaş tıkanıklık açma ilerleyen zaman dilimi içerisinde yeni problemlerle karşılaşmamanız için gerekli önlemler alınıp sizleri bilgilendiririz

Tıkanmış lavaboların olduğu bir ortamda sadece siz değil, altınızda, yanınızda bulunan komşularınız bile zarar görebilir. Tıkanmış borulardan gidemeyen sular tesisattan dışarıya sızarak rutubete, neme ve kötü kokuya sebep olabilir. Sorunun bu şekilde daha fazla büyümesini istemiyorsanız lütfen kurumsal, deneyimli bir tesisat firmasından destek alınız.

Bazı firmalar tuvalet tıkanıklığı sorununu çözmek için eski yöntemleri kullanmaya devam etmektedir. Bunun sebebi ellerinde gereken cihazların bulunmamasıdır. Bazıları tuvaleti basınçlı suyla açmayı denerken bazıları etrafı kırarak tıkanıklığı tespit etmeye çalışır. Ancak tıkanıklığa sebep olan etken sert bir maddeyse verilen tazyikli su geri teperek her tarafın batmasına neden olabilir. Etrafı kırarak çözmeye çalışanlar ise sizi madde yönden zarara uğratıp daha fazla stres yaşamanıza sebep olurlar.

Tuvalet Tıkandı

Günümüzde kullanılan modern cihazlar tesisatın gözle görülmeyen yerlerinde oluşan tıkanıklığı bile tespit edebiliyor. Aynı zamanda isterseniz fotoğrafını bile çekebiliyor. Yani sizin anlayacağınız tıkanmış tuvalet varsa  hiçbir yer kırılmadan tıkalı olan bölge tespit edilip tıkanıklık sebebi giderden robotla çıkarılıyor. Bununla kalmayarak kurumsal firmalar giderde olan kalıntıları temizlemek için tazyikli suyla ya da özel kimyasallar kullanarak uzun bir süre tıkanıklık sorunu ile karşılaşmamanıza yardımcı oluyor. Bunun dışında tıkanmış tuvaletlerde de kendi bilgileriniz doğrultusunda bilinçsizce işlem yapılmamalıdır. Kullanacağınız asit, toz gibi kimyasallar tesisata zarar verecek ve sizi daha fazla üzecektir. Bu durumda tesisat borularının yenilenmesi gerekecek ve fayanslar kırılarak tadilat yaptırmak zorunda kalınacaktır.

En doğru yöntem tuvaletteki pimaş tıkanıklığın kameralı cihazla belirlenmesi ve kanal açma makinesiyle tıkanıklığın açılmasıdır. Bu sayede herhangi bir zarar görmeden sadece tıkanıklık sorununuzun çözümlenir. Tıkanıklık sebebi bilinsin bilinmesin cihazla lavabo tıkanıklığını, pimaş tıkanıklığı ve tesisat tıkanıklığını açıyoruz.

İnsanların başına gelecek en kötü şeyler her zaman uygunsuz zamanlarda meydana gelir. Lavabo ve pimaş tıkanması da bunlardan biridir. Bu tıkanıklıkların acilen açılması gerekmektedir. Bugüne kadar başınıza böyle bir şey gelmediyse ve ne yapacağınız konusunda herhangi bir bilginiz yoksa, hemen telaşa kapılabilirsiniz. Ancak sizlere bu işin çok kolay bir şekilde halledilebileceğini söylersek rahatlayacağınızı düşünüyoruz.

Pimaş Tıkanıklığına sebep olan, pimaşlara atılan tadilat sonrası boya, kireç, harç atıkları ve benzeri yabancı cisimler açılması zor pimaş tıkanıklıklarına sebebiyet vermektedir.

Benzer Gönderiler: